Hogyan használjam az online marketingben a Social Media platformokat?

Rengeteg online marketing eszköz létezik, azonban nagyon nem mindegy, hogy ezeket az eszközöket mennyire fűzzük össze. Azaz a kérdés, hogy mennyire segítjük egyik eszközzel a másik eszközt.
 
Először is nézzük meg a fő és egyben a legfontosabb eszközöket.
 
Social Media platformok:
 
A Social Media platformok napjaink egyik leglátogatottabb internetes helyei. Ezeket az emberek azonban nem azért látogatják, bogy reklámokat lássanak. Ezért nagyon fontos, hogy ezeket a social media platformokat ügyesen használjuk. Jelen esetben ügyesen használni azt jelenti, hogy nem direkt marketinget alkalmazni, hanem betartani a 80-15-5%-os szabályokat. Előző cikkünkben erről a szabály arányról már részletesen írtunk.
 
A lényeg tehát, hogy fontos a megjelenés ezeklen a helyeken azonban nem szabad, hogy marketing szaga legyen a megjelenésnek. Amennyiben nincs ötleted, hogy hogyan lehetne ezeken a helyeken jelen lenni, illetve kifogytál már az ötletekből akkor töltsd le a weboldalunkról az ingyenes 30 napos content naptárunklat.
További tartalmakért és hasznos online megjelenési tanácsokért csatlakozz a Facebook csoportunkhoz, ahol továbbá találkozhatsz vállalkozókkal, marketingesekkel és tulajdonosokkal.

Csoport linkje

Írj bátran, ha elakadtál vagy ha segítség kell!

Koós Máté

www.ugyfelmagnes.hu

mate@ugyfelmagnes.hu