Kik vagyunk?

Vállalkozások vezetőinek segítünk több ügyfelet és több bevételt szerezni, hogy végre magukra is költhessenek és élvezhessék a sikeres vállalkozás friss gyümölcseit.

Ha szeretnél növelni az online láthatóságodat és több ügyfelet szerezni, akkor a legjobb helyen vagy.

  • Tudod, hogy a verseny az online térben folyamatosan nő? A probléma, hogy a jelenlegi online marketinged nem hozja az eredményeket, és elvesztegetett pénzt jelent.
  • Ha eleged van abból, hogy nem talál rád az online közönség, a weboldalad a mélyén porosodik és a konkurencia mindig előtted jár, akkor a legjobb helyen vagy. Segítünk, hogy végre több ügyfél érkezzen online, és a vállalkozásod igazán virágzóvá váljon. 

Azért csináljuk, amit csinálunk, mert láttuk, hogy több vállalkozás küzd az online térben való megjelenéssel, hogy elvesznek a rengeteg lehetőségben és nem tudják, hogy mit is kellene tenni,  és mi hiszünk abban, hogy minden vállalkozásnak megvan a lehetősége az online sikerhez.

mindenre felkészültünk

Az ügyfélmágnes egy olyan csapatmunka eredménye, ahol minden munkatárs szakértő a saját területén. Van közöttünk tartalomgyártó, hirdetéskezelő, weboldalépítő és még sok más profi, akik mind együttműködve segítenek abban, hogy ügyfeleink elérjék céljaikat. A sztori Mátéval és Danny Blueval kezdődött még 2015-ben, amikor együtt elkezdték az Ügyfélmágnes kialakítását. Máté ekkor  már hosszú évek óta sikeresen üzemeltetett egy webshopot, amit tinikorától építgetett, és ebből jól megélt. Anna 2020 elején csatlakozott hozzánk, aki több mint 10 évnyi marketinges tapasztalattal rendelkezik, és korábban egy 200 fős cég PR és Marketingvezetőjeként dolgozott. Az angliai és amerikai tanulmányai pedig szélesítették látókörünket, ami most az Ügyfélmágnes ügyfeleinek javára válik.

 

Az Ügyfélmágnes stratégia nem csak egy átlagos marketing megoldás. Itt mindenki egyedi stratégiát kap, mert hisszük, hogy a sablonok csak ideig-óráig működnek. A sikeres gépezet megépítéséhez pedig olyan szakemberekre van szükség, akik profik a területükön.

Ha az online jelenlétedet akarod erősíteni, és a Te cégedre szabott stratégiát szeretnél alkalmazni, akkor a legjobb helyen jársz.

Kezdetnek letöltheted  a 30 napos tartalom ötlet naptárunkat, hogy segíthessünk növelni az online hatékonyságodat.és ha tetszik, akkor foglalj egy időpontot a statégia alkotásodra:

Amit mi máshogy csinálunk:

Az egyedi megoldásaink és a széles látókörünk tesz minket különlegessé. Mi nem csak egy általános stratégiát alkotunk, hanem minden ügyfelünknek személyre szabottan tervezünk. Számos különböző szegmenssel találkoztunk már a kereskedőktől kezdve a nyomdákig, tanácsadóktól a gyártókig, így széleskörű tapasztalatunk van az iparágban.

Ezért szeretjük annyira az Ügyfélmágnest

Az Ügyfélmágnesnél hiszünk abban, hogy nincs olyan kihívás, amit ne lehetne megoldani. Bízunk a képességeinkben és a stratégiáinkban, és mindig addig dolgozunk a terveken, amíg azok egyértelműek és végrehajthatók. És ezáltal ügyfeleink is eredményeket érnek el.

  • Hiszünk abban, hogy a személyre szabott megközelítés a kulcsa a sikernek. Minden ügyfelünk egyedi igényeit és célcsoportját figyelembe véve tervezünk.

  • Hiszünk abban, hogy az innováció és a kreativitás segíthet megoldani a legnagyobb kihívásokat is. Mindig keresünk új és hatékony módszereket a siker eléréséhez.

  • Hiszünk abban, hogy a folyamatos tanulás és a szakmai fejlődés elengedhetetlenek a versenyképességhez. Az Ügyfélmágnes csapata mindig naprakész az iparág legújabb trendjeivel és technikáival kapcsolatban.Építsük fel együtt az ügyfélszerző gépezeted!

Szeretnél egy személyre szabott stratégiát építeni a vállalkozásod számára, amely garantálja az ügyfelek folyamatos beáramlását? 

Jelentkezz most stratégiaalkotásra, és mutasd be a vállalkozásodat az új szintre!

Személyreszóló szolgáltatások

Fekete Gábor - Villa Blue

Danny Blue - Mentalista

Soós Zoltán- The Speaker

Kovács Zoltánné Julianna - Hitelszakértő

Kis Balázs Attila - Jobbfólia

AMIKOR ÉPPEN NEM DOLGOZunk...

Amikor nem dolgozunk, szeretünk igazán emberként élni. Szeretünk kikapcsolódni, izgalmas extrém programokat szervezni, vagy éppen a kutyáinkkal sétálni

Az Ügyfélmágnes csapatként nemcsak a vállalkozások sikerét tartjuk fontosnak, hanem a társadalom jobbítását is. Rendszeresen adományozunk az út a boldogsághoz alapítványnak, támogatjuk a emberi jogokat  és a drogmentesség előmozdítását. Amikor időnk engedi önkénteskedünk is. Emellett szívesen segítünk fiatal vállalkozóknak, hogy sikeresek lehessenek az üzleti életben.

A tanulás és az utazás is központi szerepet játszik az életünkben. Összesen több 50 országban jártunk, és az új kultúrák megismerése szenvedélyünkké vált. Szeretünk új dolgokat tanulni és tapasztalni, és ezt az elkötelezettségünket hozzuk bele munkánkba is.