Az online marketing jelentése 2023-ban

2023-ban a cégeknek és a vállalkozóknak nagyon fel kell kötniük a gatyájukat ahhoz, hogy túléljenek és, hogy profitot tudjanak realizálni.
 
Ennek az oka azonban csak egy dolog, ez pedig nem más mint a média. A média azt sulykolja, hogy baj van és hogy spórolni kell meg stb. Nekem a személyes véleményem az, hogy nem spórolni kell, hanem még ügyesebben művelni az online marketinget és több eladást generálni. Fizető közönség mindig is lesz. Tehát ha a terméked vagy a szolgáltatásod hasznára lehet az embereknek akkor nem a spórolás a megoldás, hanem az ügyesebb és eredményesebb marketing.
 
Az online markletingben az egyik legofntosabb eszköz a videós tartalmak. A videós tartalmakat az emberek sokkal könnyebben fohgysztják el, sőt ha az ember hirdet a Facebook-on vagy a Google-ön, akkor a videós hirdetések még olcsóbbak is mint a statikus hirdetések. Ennél fogva nem tudja az ember ezt kikerülni.
További tartalmakért és hasznos online megjelenési tanácsokért csatlakozz a Facebook csoportunkhoz, ahol továbbá találkozhatsz vállalkozókkal, marketingesekkel és tulajdonosokkal.

Csoport linkje

Írj bátran, ha elakadtál vagy ha segítség kell!

Koós Máté

www.ugyfelmagnes.hu

mate@ugyfelmagnes.hu