FELMÉRÉSEK NÉLKÜL KUDARCRA VAN ÍTÉLVE A MARKETINGED

Abban az esetben, hogy ha még nem végeztél piackutatást akkor minden tiszteletem és nagyra becsülésem, hogy létezik a céged.

Elnézést ha ez túl erélyes, de tényleg így van.

Egy átfogó paickutatás fogja azt eredményezni, hogy a szolgáltatásodról vírusszerűen hallanak majd, hogy az organikus megjelenéseid az egekbe szöknek és, hogy terjedni fog a céged hírneve.

Igen egy piackutatás és annak az erdménye fogja ezt okozni.

Nem túlzok, tapasztalatból beszélek.

Az emberek fejébe kell látnod, ha azt szeretnéd, hogy tudd, hogy melyek számukra a releváns tartalmak, ha tudni szeretnéd, hogy pontosan mi az igazi problémájuk és, hogy ha biztos akarsz abban is lenni, hogy mi az ami motiválja őket. Amikor felmérted őket, akkor már csak tudni kell azokat az adatokat ügyesen kielemezni és alkalmazni. Nagyon sok dolgot meg lehet tudni róluk csak nagyon nem mindegy, hogy tényleg a célcsoportoddal méred-e fel.

Van egy pont amin el szokott bukni a dolog.

Ez a mennyiség kérdése. A kérdéseket nem lehet csak pár emberrel kitölteni. Mennyiségre van szükség, hogy tényleges válaszok születhessenek amiből már lehet pontos adatokat leszűrni.

Ennek is megvan a technológiája, méghozzá az egyszerű techbnológiája, hogy hogyan is kell azt okozni, hogy sok ember töltse ki a piackutatási felméréseidet.

A felmérés mesterkurzusunk hamarosan megjelenik és abban minden részletre kiterjedően választ kapsz arra, hogy hogyan kell megfogalmazni a kérdéseket, hogyan tudod okozni, hogy sokan kitöltsék a kérdéseket vagy, hogy hogyan tudod elérni, hogy valóban a célcsoportba tartozó személyek töltsék ki a kérdéseket.

További tartalmakért és hasznos online megjelenési tanácsokért csatlakozz a Facebook csoportunkhoz, ahol továbbá találkozhatsz vállalkozókkal, marketingesekkel és tulajdonosokkal.

Csoport linkje

Írj bátran, ha elakadtál vagy ha segítség kell!

Koós Máté

www.ugyfelmagnes.hu

mate@ugyfelmagnes.hu