Tudja, de nem mondja el, tanítja, de nem tudja

A legtöbb marketingszakember nem szereti kiadni a titkos kis trükkjeiket, vagy olyan szakmai technikákat amelyekkel eredményeket érnek el, mivel abban a tudatban vannak, hogy ha kiadják ezeket, akkor elvesztik az értéküket és már nem lesz szükség a munkájukra. Én ezzel a látásmóddal nem tudok kicsit sem egyetérteni, mivel véleményem szerint, hogy ha képes eredményeket a PR-ban és a marketingben felmutatni, akkor azzal nem fogod elveszíteni a munkádat, mert azt másoknak is elmondod és megosztod a know-how-t.

A marketing tanácsadásaink alkalmával mi azt a tudást mutatjuk és tanítjuk meg, amit mi is bármikor meg tudunk csinálni és amiben szép eredményeink vannak. Ennél fogva azt a tudást át is adjuk, mely által eredményeket értünk el a vállalat PR-jában és marketingjében. Egy konkrét példaként mondható, hogy egy építőiparban tevékenykedő ügyfelünk a velünk való együttműködés előtt 6750 Ft értékben tudott érdeklődőt generálni Facebook hirdetésekkel. Kb 10-15 érdeklődőből lett egy lezárás. Az Ügyfélmágnesben alkalmazott PR és marketing technológiák bevezetésével, azonban a 6750 Ft-ból csináltunk 325 Ft-os lead költséget. Ez 10 érdeklődő esetében már nagyon nem mindegy, hogy 67.500 Ft vagy 3250 Ft értékben kap egy lezárandó ügyfelet az értékesítő.

Marketing tanácsadásaink keretein belül folyamatosan tartva a kapcsolatot Ügyfelünkkel naprakész információkkal látjuk el az aktuális trendekről vagy ami még fontosabb, hogy a közeljövőben történő változásokról. Ezek a változások a Facebook esetében nagyon fontosak tudnak lenni, mivel ha nem készülne fel Ügyfelünk az általunk biztosított tudás birtoka nélkül akkor hirdetései rossz célzást és dráguló hirdetési költségeket eredményezne.

Minden marketingtanácsadási program kezdetén végzünk egy teljes körű felmérést az Ügyfelünk szegmensében. Ez magában foglalja a konkurenciakutatást, célközönség kutatást, illetve egy átfogó piackutatást is, ami alapján kialakítjuk a marketing stratégiát.

Abban az esetben, ha saját magad tanulnál bele a szakmába vagy van saját marketingesed, de szeretnéd, hogy jobb eredményeket érjetek el kevesebb költségből akkor figyelmedbe ajánlom  a Facebook marketing képzésünket.

A Facebook marketing online kurzusunk több éves tapasztalatból, 20 országban végzet felmérésből, hivatalos Facebook szakértői közreműködéssel jött létre.

Megtanulhatod belőle:

  • 32 db „titkos” beállítás a Facebook hirdetéskezelőben
  • A célközönségek precíz beállításait
  • Facebook hirdetési statisztikák elemzését
  • Milyen szolgáltatásra vagy termékre milyen Facebook hirdetést adj fel
  • Hogyan tudod csökkenteni a hirdetési keretedet
  • Hogyan tudod elérni a Facebook hirdetés beállításaiddal elérni, hogy nálad költsék el a pénzüket az ügyfeled, nem pedig a konkurenciádnál

Jelentkezz a kurzusra ITT.

További tartalmakért és hasznos online megjelenési tanácsokért csatlakozz a Facebook csoportunkhoz, ahol továbbá találkozhatsz vállalkozókkal, marketingesekkel és tulajdonosokkal.

Csoport linkje

Írj bátran, ha elakadtál vagy ha segítség kell!

Koós Máté

www.ugyfelmagnes.hu

mate@ugyfelmagnes.hu