Miért és hogyan készíts ügyfélszerző weboldalt vállalkozásodnak?

A digitális korszakban egy vállalkozás sikerének egyik kulcsa egy hatékony weboldal. De miért is fontos, hogy legyen saját weboldalad, és hogyan segíthet az az ügyfélszerzésben?

Miért létfontosságú, hogy legyen egy weboldalad?

A válasz egyszerű: az emberek online keresik a termékeket és szolgáltatásokat. Egy 2021-es felmérés szerint a fogyasztók 70%-a az interneten tájékozódik vásárlás előtt. Ha nem vagy jelen a virtuális térben, elveszítheted az üzleti lehetőségeket. Egy weboldal növeli az online láthatóságot és elérést, így több potenciális ügyfél találhat rá vállalkozásodra. Például egy kisvállalkozás, amely új weboldalt indított, 30%-os növekedést tapasztalt az online érdeklődésekben.

Mi kell, hogy szerepeljen egy weboldalon?

  1. Közvetlen és Világos Üzenet: Az oldaladnak egyértelműen kommunikálnia kell, mit kínálsz, és hogyan szolgálhatod ki az ügyfeleket. Egy vizsgálat szerint a világos üzenetekkel rendelkező weboldalak 50%-kal magasabb konverziós rátát érhetnek el.

  2. Felhasználóbarát Felépítés: A weboldalnak könnyen navigálhatónak és érthetőnek kell lennie. A látogatóknak gyorsan megtalálhatók kell lenniük a fontos információk. Egy felhasználóbarát weboldal akár 70%-kal magasabb felhasználói interakciót eredményezhet.

  3. Mobilbarát Kialakítás: Egyre többen használják a mobil eszközöket böngészésre. A weboldaladnak reszponzívnak kell lennie, hogy minden eszközön jól nézzen ki. Az internetes forgalom 60%-a jelenleg mobilról származik.

Hogyan tud egy weboldal ügyfeleket hozni?

Az Ügyfélmágnes Ügyfélszerző Weboldal Készítés szolgáltatása segít a következőkben:

    1. Egyedi és Hatékony Webdizájn: Személyre szabott, az ügyfeleidet célzó design, ami kiemeli vállalkozásodat. Egy esettanulmány szerint egy jól megtervezett weboldal akár 200%-os növekedést hozhat az ügyfélkapcsolatokban.

    2. SEO-optimalizáció: A weboldal optimalizálása a keresőmotorok számára, hogy könnyen megtalálható legyen. Az SEO-optimalizált oldalak 50%-kal magasabb forgalmat generálhatnak.

    3. Konverziócentrikus Tartalom: Az oldal tartalmának úgy kell lennie, hogy az látogatókból ügyfelek váljanak. Egy jól megírt, konverzióra összpontosító tartalom akár 300%-os növekedést is eredményezhet az értékesítésben.

Ha szeretnél egy ügyfélszerző weboldalt, akkor  nézd meg az Ügyfélszerző weboldalkészítés szolgáltatatásunk.

 

További tartalmakért és hasznos online megjelenési tanácsokért csatlakozz a Facebook csoportunkhoz, ahol továbbá találkozhatsz vállalkozókkal, marketingesekkel és tulajdonosokkal.

Csoport linkje

Írj bátran, ha elakadtál vagy ha segítség kell!

Juhász Anna

Marketing Stratéga

www.ugyfelmagnes.hu

anna@ugyfelmagnes.hu