ÜGYFÉLSZERZŐ WEBOLDAL KÉSZTÉS

Ahhoz, hogy komolyan vegyenek kell lennie egy professzionális weboldaladnak, ami elad.

2021-ben online értékesítés hiányában rengeteg pénzt veszíthetsz, mert az emberek többsége az online térben van.

Sokaknak van weboldaluk, de nem hoz nekik ügyfeleket. Az ügyfélmágnes csapata sok éves tapasztalattal maga mögött tudja mitől lesz egy weboldal ügyfeleket hozó és vásárlást eredményező. Több mint 20 országban csináltunk felméréseket teszteltük le a technológiánkat.

Ha nincs weboldalad megcsináljuk. Ha van weboldalad, de nem hoz Neked ügyfeleket csak “áll a polcon mint egy dísz” akkor ügyfélszerzővé alakítjuk.

Olyan weboldalt vagy webshop lesz a birtokodban, ami reális a célcsoportodnak és kellő mértékben profi ahhoz, hogy értékesítő nélkül is eladjon.

A tervezéstől a tesztelésig

Tervezés

Felmérjük a pontos igényeket és végzünk egy piackutatást a témában. Ezek után összeállítunk egy javaslatot, hogy hogyan tud egyedi weboldalad lenni!

Fejlesztés

A tervezés és kutatás során megbeszéltek szerint lefejlesztjük Neked a weboldaladat az elejétől a végéig az összes beállítással, illetve tartalommal együtt.

Integráció

Google Analytics, Search Console, Facebook pixel összekapcsolást elvégezzük a weboldaladon. Illetve biztonságossá és gyorssá tesszük!

Tesztelés

Az utolsó napokban leteszteljük az oldaladat, hogy minden apró kis funkciója is működjön továbbá, hogy a weboldalad tényleg képes legyen eladni.

Referenciáink

Rólunk mondták

"Már az elején megnyugtató érzésem volt, hogy kompetens emberekkel dolgozunk. Az Ügyfélmágnesnél azt éreztem, hogy tényleg történt egy piackutatásunk. Javultak a statisztikáink és elkezdtük stabilizálni azokat a dolgokat, hogy az ügyfeleink nem eszméletlen drágán jöjjenek, hanem satbilizálódtunk és megtaláltuk azt az irányt, ahogy az ügyfeleink felé kommunikálni kell. A két személy akivel kommunikálni olyan személyek akik kompetensek, állandóan segítő szándékkal vannak. Azt érezzük, hogy őszintén akarják és tesznek azért, hogy jó irányba menjenek a dolgok."
Kis-Balázs Attla
jobbfólia.hu