Ügyfélmágnes Social Media turbó

Facebook, Instagram, Social Media ikonok melyek a tartalomgyártásban és hirdetéskezelésben fontos

2020-as átfogó felmérés alapján 88.8%-a az embereknek a Facebook-ról kattint át egy hirdetésre. Ez egy brutál szám.

A legtöbb vállalkozásnak van facebook-ja, instája, de nem keres vele elég pénzt.

Sok vállalkozó felismerte, hogy hirdetnie kell Facebookon is mégsem hozta meg a várva várt eredményt. Egyik ügyfelünk csak az Ügyfélmágnes csapata által felügyelt Facebook kampányokból keres közel 1 millió forintot tisztán.

Elkészítjük és felépítjük a Social Media platformjaidat. Minimális ráfordítással ügyfelek fognak jönni hozzád vásárolni a Facebook-ról és az Instagramról.

Ez a XXI század ügyfélszező szuperszónikus fegyvere. Nemcsak egyszer elkészítjük Neked, hanem átvállaljuk a tartalomgyártást és az összes hirdetési beállítást is. Neked már csak a beáramló ügyfelek kezelésével kell foglalkoznod.

A tervezéstől a tesztelésig

Tervezés

A legfontosabb, hogy a célcsoportod és a piacod vásárlási szándékkal reagáljon a Social Media megjelenésidre, ezét pontosan felmérjük célcsoportjaidat.

Fejlesztés

Legyártjuk a tartalmaidat a tervezés szakaszában felmért igényeknek megfelelően és elvégezzük azokat az "okos" beállításokat, melyek a legjobb eredményt eredményezik.

Integráció

Az összes platformodat egységesítjük és összekapcsoljuk őket, hogy folyamatos növekedjen követői táborod és, hogy a legjobb elérést érd el.

Tesztelés

Folyamatosan monitorozzuk és teszteljük az összes Social Media platformodat, hogy a legmegfelelőbb realitással tudjunk kommunikálni a célcsoportjaidnak.

Rólunk mondták

"Már az elején megnyugtató érzésem volt, hogy kompetens emberekkel dolgozunk. Az Ügyfélmágnesnél azt éreztem, hogy tényleg történt egy piackutatásunk. Javultak a statisztikáink és elkezdtük stabilizálni azokat a dolgokat, hogy az ügyfeleink nem eszméletlen drágán jöjjenek, hanem satbilizálódtunk és megtaláltuk azt az irányt, ahogy az ügyfeleink felé kommunikálni kell. A két személy akivel kommunikálni olyan személyek akik kompetensek, állandóan segítő szándékkal vannak. Azt érezzük, hogy őszintén akarják és tesznek azért, hogy jó irányba menjenek a dolgok."
Kis-Balázs Attla
jobbfólia.hu