Teljes körű Facebook hirdetéskezelés

Facebook hirdetéskezelés

Az emberek 80%-a kattint át a Facebookról egy weboldalra amikor vásárol. Ez azt jelenti, hogy a vásárlóid 80%-át Facebook hirdetésekből meg tudod oldani.

A Facebook hirdetések beállításai azonban lehetnek nagyon bonyolultak, sokrétűek melyek között nehéz kiigazodni.

Sokan rengeteg pénzt elköltöttek már Facebook hirdetésekre nagyon kevés eredménnyel. Szakmai csapatunk folyamatosan teszteli és optimalizálja egyedileg a vállalkozás hirdetéseit, hogy azok minimális ráfordítással hozzanak nagy mennyiségű eredményeket. Több éves tapasztalatunk és szakmai tudásunk garantálja a sikeres kampányokat.

Nem csak hirdetéseket hanem tudatosan felépített egyedileg kialakított értékesítési folyamatrendszert készítünk.

Csapatunk olyan Facebook hirdetési és értékesítési rendszert alakít ki mellyel valódi eredményeket érünk el ügyfeleinknek. Nem csak jelen lesznek a Facebook-on, hanem tényleges értékesítés fog történni online.

A tervezéstől a tesztelésig

Tervezés

Felmérjük a pontos igényeket és végzünk egy piackutatást a témában. Ezek után összeállítunk egy javaslatot, hogy hogyan lehet legeredményesebben hirdetni.

Fejlesztés

A tervezés és kutatás során megbeszéltek szerint elvégezzük az elejétől a végéig az összes beállítást, tartalommal együtt, illetve közzétesszük a hirdetéseket.

Integráció

Facebook pixel összekapcsolást elvégezzük. Remarketinget hozunk létre, illetve optimalizáljuk a hirdetéseidet a többi platformjaidhoz.

Tesztelés

Folyamatosan monitorozzuk és teszteljük hirdetéseidet az eredmények és statisztikák megvizsgálásával és tökéletesítjük és teljesen költséghatékonnyá tesszük.

Rólunk mondták

"Már az elején megnyugtató érzésem volt, hogy kompetens emberekkel dolgozunk. Az Ügyfélmágnesnél azt éreztem, hogy tényleg történt egy piackutatásunk. Javultak a statisztikáink és elkezdtük stabilizálni azokat a dolgokat, hogy az ügyfeleink nem eszméletlen drágán jöjjenek, hanem satbilizálódtunk és megtaláltuk azt az irányt, ahogy az ügyfeleink felé kommunikálni kell. A két személy akivel kommunikálni olyan személyek akik kompetensek, állandóan segítő szándékkal vannak. Azt érezzük, hogy őszintén akarják és tesznek azért, hogy jó irányba menjenek a dolgok."
Kis-Balázs Attla
jobbfólia.hu