PR és Marketing stratégia tervezés

Minden vállalkozás szeretne kitűnni a marketing zajból és árverseny-harc helyett a minőségre koncentrálni.

2020 elején a világ megváltozott, a többség az online térbe menekült és az értékesítés gyökeresen megváltozott.

A legtöbb cégvezető, tulajdonos, vagy marketinges, nem rendelkezik konkrét, pontos lépés sorozattal és stratégiával, ami alapján működteti a vállalat, PR és Marketing rendszereit.

Ezek csak akkor működnek, ha összhangban vannak és egy irányba mutatnak.

Ma már nem elegendő egy vagy kettő ügyfélbeáramlási vonal, ha például csak Facebook-ról vagy Google hirdetésekből jönnének egy cég ügyfelei, egy idő után szűkösségben találná magát.

A legtöbb stratégiai tervezés azonban sallangokból és nagyratörő szavakból áll, nem ügyelve a konkrétumokra és a vállalat speciális igényeire, éppen ezért mi nem moduláris alapon készítjük a stratégiákat, hanem egy részletes és átfogó cégre szabott felmérés alapján.

A legtöbb marketingügynökség fel sem méri pontosan az ügyfelének a piacát, úgy kifejezetten nehéz marketing stratégiát kiépíteni. Az első lépés nálunk a felmérés.

A PR és Marketingstratégia tervezési szolgáltatásunk egy csaknem mindenre kiterjedő teljesen a cégre szabott, felmérésekkel alátámasztott rendszer. A stratégia kivitelezésének eredményeként az 1. hónapban általánosan 15%-kal, 3. hónapban 25%-kal, 6. hónapban minimum 60-70%-kal növelhető az eredményesség, és a cégvezető szétszóródás helyett a jövőre, illetve a minőségre koncentrálhat.

A felmérésektől a válaszokig

Tervezés

Felmérjük a pontos igényeket, együtt átbeszélünk mindent, amire szükséged lehet. Ezek után összeállítjuk a célközönségre szabott felméréseinket!

Felmérések

A megbeszéltek alapján piackutatást és webtrending vizsgálatot végzünk, hogy a célközönségre szabott kommunikációs irányzatot megkapjuk.

Stratégia

Megalkotjuk a kommunikációs tervet és a platformokra szabott tervet, beleértve egy pontos sales funnel kiépítését és ügyféláramlási rendszer kialakítását.

Válaszok

Számunkra fontos, hogy minden kérdésedre megkapd a választ annak érdekében, hogy tökéletesen vitelezd ki a programot, éppen ezért minden kérdésedre választ adunk.

Rólunk mondták

"Wowwww, hát ez nagyon profi munka! Dolgoztam már néhány marketingessel, de ilyen szép átfogó képet még sohasem kaptam, arról, mit kell tennem és hogyan. Tetszik, hogy az ütemterv is nagyon átlátható és megvalósítható. Köszönöm!! "
Grafl Mónika
CEO Wingmix
"Meglepett mennyire átfogó lett a terv, amit kaptam. Egy 23. oldalas PDF-t kaptam, amiben megtaláltam a célközönségeimet, és azt, hogyan és hol érem el őket. Képet kaptam arról, hogy mik az összefüggések és így végre tudom alkalmazni. Azt látom, hogy sok dolgom van, de ez a terv átlátható végre és meg is tudom valósítani"
Petránszki István