PR és marketing célú egyedi film készítés

Videó kamera reklámfilmek forgatáshoz

A mai társadalom a videókból táplálkozik. Egy professzionálisan legyártott videóval nagyon jó PR-t és marketinget tudnak szerezni a nagy multi cégek, nem véletlen költenek rá milliókat.

Nagy gondot jelent sokaknak, hogy nem értenek ahhoz, miként kell leforgatni a PR filmet eszköz és tudás hiányában. Továbbá a forgatáshoz szükséges eszközök nagy szakmai tudást igényelnek és rendkívül drága megvásárolni őket.

A PR filmeket mindig egy előzetes felmérés alapján írjuk meg, így a film azt fogja kommunikálni ami a legreálisabb a célközönséged számára, így ügyfeleket és vásárlást fog eredményezni.

Megcsináljuk a forgatókönyvet. Helyszíneket biztosítunk ha szükséges. Leforgatjuk az anyagot és összevágjuk Neked az ügyfélszerző filmedet.

Egy professzionális PR vagy marketing film rengeteg emberhez el tud jutni és nagy bizalmat tud építeni irántad .

Referencia

A tervezéstől a tesztelésig

Felmérés és tervezés

Amennyiben nem rendelkezel felméréssel a célcsoportodra vonatkozóan, akkor elkészítjük Neked, hogy a legmegfelelőbben kommunikáljunk leendő ügyfeleidnek.

Gyártás vezetés

Felmérjük a pontos igényeket és a gyártásvezetővel és rendezővel megírjuk a forgatókönyvet, kiválasztjuk a helyszínt és elkészítjük az összes részletet a felvételekhez.

Forgatás és utómunka

A professzionális stábunkkal leforgatjuk a filmedet. Utána pedig elvégezzük a vágást és utómunkát, illetve a hangmérnöki tevékenységeket a tökéletes eredmény elérése érdekében.

Közreadás és publikálás

Nem csak elkészítjük Neked, de javaslatot adunk és meg is csináljuk a publikálását a kész PR és marketing filmednek. Ezzel elérjük a film célját, hogy sok ügyfelet és bevételt eredményezzen.

Rólunk mondták

"A várakozásainkon felüli minőségben kaptuk meg az anyagot. Az együttműködésnél már csak a végeredmény sikerült eredményesebbre, szép munka tényleg, köszönjük! hibátlan, kiváló minőségű munka, köszönet és gratuláció mindenkinek aki részt vett benne!"
Helter Zoltán
DPD HR vezető

PR és marketing célú egyedi film készítés

Teljeskörű, professzionális filmek elkészítése PR és marketing célzatból
249 000 Ft-tól
  • Konzultáció a gyártásvezetővel és a kreatív igazgatóval
  • Teljeskörű forgatókönyv és snitt terv elkészítése
  • Hangmérnöki, fénytechnikai és berendezési előkészületek
  • Jelenetek leforgatása
  • Vágás, fényelés és további utómunkák elvégzése a felvételeken
Népszerű