Válságkommunikációs online marketing képzés

Válságkommunikációs online marketing képzés

Szeretnél több ügyfelet szerezni?

Ahhoz, hogy a vállalkozásod tovább tudjon fejlődni több bevételre van szükséged MOST?

Úgy érzed az értékesítéseden lehetne mit fejleszteni?

Ebben a kurzusban megtanulod, hogy hogyan szerezz ügyfeleket a válság idején és hogyan fordítsd az előnyödre azt.

Szükséged van a kurzusra, ha a válság óta minimum nem 2x-ed meg a bevételeidet és az ügyfélkörödet.

Már többször nekifutottál, rengeteget tanultál, de még mindig nem érted a marketinget?

Mit kell tenned, hogy a válság ellenére is vásároljanak Tőled?

10 év Multinacionális cégben eltöltött tapasztalat alapján

Garantált gyakorlati tudás
5 órában

A képzés végére el tudod készíteni a saját marketing startégiádat

Egyéni személyre szabott konzultációs lehetőség

JANUÁR 20-IG AJÁNDÉKBA KAPOD JUHÁSZ ANNA - AZ ÜGYFÉLMÁGNES ÜGYVEZETŐJÉNEK "HOGYAN VÁLJ ALKAMLAZOTTBÓL CÉGVEZETŐVÉ" CÍMŰ MINIKURZUSÁT!

Lesznek akik még jobban fognak kijönni a válságból, és lesznek akik a rosszabbul. Te melyikbe akarsz tartozni?

Marketing stratégia hasonló a dominóhoz

Ha a válság beköszönte óta minimum nem 2x-ed a bevételeidet akkor nincs meg Neked az a tudás, ahogyan kihasználhatod ezt a helyzetet és az előnyödre fordíthatod. Nagyon sokan tudják, hogy kell valamit tenniük, hogy bevételrt növeljenek, mert a költségek csak növekszenek, de nincs meg az a tudásuk, ahogyan gyorsan tudnak eredményeket prudukálni.

A marketing az a legtöbb cégben egy kis mumus, ami csak viszi a pénzt. Ha Te is sokat költesz a marketingedre kevés eredménnyel akkor szükséged van a kurzusra. Ha pedig egyáltalán nincs marketinged csak úgy ajánlanak akkor pedig azonnal meg kell csinálnod a képzést. Ez nem egy olyan kurzus, amit csak haladók vagy csak kezdők végezhetnek el, mivel ez egy új helyzet ami eluralkodott a világban. Annak érdekében, hogy jobban jöjj ki a válságból mint ahogy belekreültél új tudásra van szükséged.

Manapság már nem elég az, hogy jó legyen a terméked vagy Te szolgáltasd a legminőségibb dolgot a piacon. Meg kell ezt értetned a leendő ügyfeleiddel és tudnod, kell, hogy hogyan szerezz ügyfeleket. Meg kell tanulnod azt is, hogy érdeklődőből, hogyan csinálj vásárlót és tudnod kell azt, hogy hogyan adj el drága termékeket vagy szolgáltatásokat az ügyfeleknek.

Nem elég ma már hirdetgetni az interneten és az ajánlásokból sem elég sosem. Itt új eszközökre van szükség amit még mások nem csinálnak vagy legalábbis a Te szegmensedben kevesen. A kurzus egy része azt mutatja be, hogy a multinacionális szervezetek hogyan reagálnak ilyenkor a válság okozta helyzetekre és hogyan változtatják azt a javukra. Most először napvilágot láthatnak azok az eszközök, amelyek eddig nem voltak felfedve a nagynyilvánosság előtt és valódi, gyors eredményeket hoznak. A kérdés már csak az, hogy Te fogsz előbb rendelkezni ezzel a tudással vagy  versenytársad.

Lépésről-lépésre a marketing stratégiád fel kell építened

Kinek szól a tanfolyam?

Olyan vállalkozóknak és cégvezetőknek akik vagy szolgáltatnak egy szolgáltatást vagy árusítanak egy terméket.

Olyan értékesítők akik gyorsan szeretnének maguknak minőségi ügyfeleket szerezni.

Marketingeseknek akik gyakorlottak már abban amit csinálnak, de a válság okozta helyzet megnehezíti a dolgukat, hogy eredményeket érjenek el.

Azoknak akik már sokszor nekifutottak a marketing megtanulásának, de még mindig nem állt össze nekik a kép

"Én marketing szakra járok az egyetemen, de a 3 év alatt nem tanultam annyit mint amennyit most ebben az 5 órában. Ezeket az adatokat valahogy kihagyták az egyetemen és nem mondták el, ami szomorú, de így van. Az nagyon tetszik, hogy gyakorlatiasan van felépítve az egész és megértettem a végére mindent"
B. Bettina
Egyetemista

Válságkommunikációs online marketing kurzus

Az alapoktól a haladó trükkökig
24990
9990 Ft
  • Maximális gyakorlat az alapoktól a haladó szintig
  • A multik féltve őrzött marketing technikáit ebből a kurzusból megtudhatod
  • Gyakorlati feladatok arra, hogyan építsd fel a stratégiádat Te magad
  • Haladó technikák a hirdetési költségek csökkentésére
  • BÓNUSZ: 1 óra személyre szabott konzultáció
Népszerű
Koós Máté

Kik az előadók?

A napnak két tapasztalt előadója lesz: Soós Zoltán és Koós Máté:

Koós Máté az Ügyfélmágnes Alapítója és 50%-os tulajdonosa már több mint 11 éve foglalkozik ügyfélszerzéssel a legújabb PR marketing technológiák bevezetésével és cégekbe történő integrációjával.  

Koós Máté több mint 4 évet volt egy multinacionális szervezet PR-ért és marketing részéért felelős vezető koordinátora. Szemináriumjai Dél-Africa-t és Nagy Britanna déli részét is bejárták. 

Danny Blue világhírű Mentalista bevezető előadásait ő tartotta és több mint 200 nemzetközi fellépést tudhat maga mögött. A képzés egyes részeiről már beszámolt a TV2 reggeli műsorában is és a technológiával melyet a kurzusban elárul már több mint 8 országba elvitte, ahol sikereket arat.


Soós Zoltán

1999 óta tart képzéseket, szemináriumokat, elsősorban humán témákban, személyesen több mint 35.000 ember előtt beszélt. 

Ügyvezetőként felépítette Európa legnagyobb sporttal egybekötött drogmegelőzési programját a Drogmentes Magyarországért Maratont, melynek 10 évig ügyvezetője volt, melyet a csúcsra vitt.  Szakterülete a közönség előtti beszéd, azaz, hogy hogyan tudja egy előadó, vagy vezető elérni, hogy az előtte lévő emberek meghallgassák, egyetértsenek vele, és megtegyék azt, amit kér tőlük.

Soós Zoltán mára már nem csak csinálja, de oktatja is a közönség előtti beszéd mesterségét. Egyedülálló technológiát oktat a cégen belüli kommunikáció és PR kialakításáról, melyet már több 100-an alkalmaznak sikerrel nap mint nap.