Üzleti fotózás és utómunkálatok

Fényképezőgép amit üzleti fotózáshoz lehet használni az online marketingben

Az első benyomás az egyik legfontosabb dolog az üzleti életben és egyáltalán nem elhanyagolandó dolog.

A legtöbb vállalkozás nem rendelkezik professzionális fényképészeti technikai eszközökkel és professzionális szaktudással.

Ma már nagyon sok fotózási szolgáltatást lehet igénybe venni, azonban sokan nem tesznek le az asztalra minőséget vagy nem a megfelelő eredményt érik el amire szükség lenne. Csapatunk profi szakemberekkel és eszközökkel rendelkezik.

Portéfotózás, termékfotózás, helyszín fotózás, üzletifotózás bármelyikét válaszhatod, készen állunk a szolgáltatásra az év bármelyik szakában.

Tűnj ki ezzel is versenytársaid közül és rendelkezz professzionális médiatartalmakkal.

A tervezéstől a tesztelésig:

Tervezés

Felmérjük a pontos igényeket és végzünk egy piackutatást a témában. Ezek után összeállítunk egy javaslatot, hogy hogyan tud egyedi weboldalad lenni!

Fejlesztés

A tervezés és kutatás során megbeszéltek szerint lefejlesztjük Neked a weboldaladat az elejétől a végéig az összes beállítással, illetve tartalommal együtt.

Integráció

Google Analytics, Search Console, Facebook pixel összekapcsolást elvégezzük a weboldaladon. Illetve biztonságossá és gyorssá tesszük!

Tesztelés

Az utolsó napokban leteszteljük az oldaladat, hogy minden apró kis funkciója is működjön továbbá, hogy a weboldalad tényleg képes legyen eladni.
"Mivel sok marketinges céggel találkoztam már, ezért felmerült bennem a gondolat, hogy mi lesz ha az arculatom és a stílusom átalakul, valaki más stílusára. De ez egyáltalán nem így volt. Minden részletet átvettünk, A-Z-ig mindent átnéztünk és egyeztettünk. Sokkal többet kaptam, mint amire számítottam. Nagyon hálás vagyok. És izgatottan várom a továbbiakat! Mindenkinek szívből ajánlom az Ügyfélmágnest."
Pataki Nóra
tokeletesrandi.hu

Üzleti fotózás és utómunkálatok​

Professzionális képek elkészítése a tökéletes online megjelenéshez
49 000 Ft-tól alkalom
  • Konzultáció a fotóművésszel
  • Előkészületek a fotók elkészítéséhez (fénypanelek, hátterek, smink)
  • Fényképek elkészítése az igényeknek megfelelően
  • Fotók kiválasztása és az azokkal való utómunkák elvégzése
  • Igény szerint további módosítások az elkészült képeken
Népszerű