Ügyfélszerző webshop készítés

Webshop készítés során hasonló bevásárlókocsi

Nincs is annál szebb amikor megérkeznek az első megrendelések az online webshopunkból. Amikor látjuk, hogy személyes értékesítés nélkül az emberek nekünk adtak bizalmat és vásároltak online.

Vannak akik már rendelkeznek egy webshoppal, de nem hoz nekik elegendő bevételt vagy egyszerűen nincs aki megfelelően karbantartsa. És vannak olyanok akik viszont most vágnak bele, de nem akarnak sok száz ezer forintot költeni, bonyolultabbnál bonyolultabb webshop motorok bérlésére.

Több mint 20 országban csináltunk felméréseket az emberek vásárlási szokásaikról. Fejlesztői csapatunk megbírózik bármilyen webshop kialakítási problémával.

Kialakítjuk az elejétől a végéig az összes integrációval együtt a jogi megfelelésen át a kész termékpalettáig a webshopodat. Neked pedig már csak élvezned kell, hogy jönnek a megrendelések. A webshop napjaink korának új lehetőségeit hordozza magával amit, ha most kihasználsz akkor sok pénzt szakíthatsz a tortából.

A tervezéstől a tesztelésig

Tervezés

Felmérjük a pontos igényeket és végzünk egy piackutatást a témában. Ezek után összeállítunk egy javaslatot, hogy hogyan tud egyedi weboldalad lenni!

Fejlesztés

A tervezés és kutatás során megbeszéltek szerint lefejlesztjük Neked a weboldaladat az elejétől a végéig az összes beállítással, illetve tartalommal együtt.

Integráció

Google Analytics, Search Console, Facebook pixel összekapcsolást elvégezzük a weboldaladon. Illetve biztonságossá és gyorssá tesszük!

Tesztelés

Az utolsó napokban leteszteljük az oldaladat, hogy minden apró kis funkciója is működjön továbbá, hogy a weboldalad tényleg képes legyen eladni.

Referenciáink

Rólunk mondták

"Már az elején megnyugtató érzésem volt, hogy kompetens emberekkel dolgozunk. Az Ügyfélmágnesnél azt éreztem, hogy tényleg történt egy piackutatásunk. Javultak a statisztikáink és elkezdtük stabilizálni azokat a dolgokat, hogy az ügyfeleink nem eszméletlen drágán jöjjenek, hanem satbilizálódtunk és megtaláltuk azt az irányt, ahogy az ügyfeleink felé kommunikálni kell. A két személy akivel kommunikálni olyan személyek akik kompetensek, állandóan segítő szándékkal vannak. Azt érezzük, hogy őszintén akarják és tesznek azért, hogy jó irányba menjenek a dolgok."
Kis-Balázs Attla
jobbfólia.hu