Teljes körű marketing audit

Ahhoz, hogy az online megjelenésed pénzt hozzon Neked egy PR marketing rendszerednek kell lennie.

Teljes ügyfélszerző gépezetet kapsz a kezedbe kulcsrakészen

Teljes megértést kapsz az online értékesítésről és jelenlétről

Felépítjük az online marketing rendszered

A konzultáció után képes leszel használni a tanultakat

Fókuszban az értékesítés, marketing és PR, hogy teljes legyen a kép

Szükség esetén nem csak megtanítjuk, de meg is csináljuk Neked

Előfordult már az, hogy posztolsz az online felületedidre, hirdetsz a Social Media platformokon vagy a Googl-ben, de még sem jön be elegendő érdeklődő?

Több mint 20 országban végzünk felméréseket az emberek online vásárlási szokásaival kapcsolatban. Felmérjük és monitorozzuk, hogy az embereknek mi az ami reális és mikor, milyen esetekben hajlandóak vásárolni.

PR és marketing szakértőink átnézik az összes online felületedet (weboldalad, SEO beállítások, Social Media felületeid és hirdetéseid).

Ez után egy komplett PR és marketing stratégiát kapsz a kezedbe amivel már el tudsz indulni és ki tudod javítani a hibákat. Kapsz egy ideális képet arról, hogy milyennek kell lennie az online megjelenésednek ahhoz, hogy az valóban pénzt hozzon Neked.

Szakértőnk a konzultáció előtt részletesen felkészül a vállalkozásodból, szükség esetén felmérést is készít. Neki elmondhatod a problémáidat és sok éves tapasztalatunkból adódóan, biztosan fogunk tudni Neked és vállalkozásodnak segíteni és egy professzionális, profitáló stratégiát kidolgozni.

A tervezéstől a tesztelésig:

Felmérés és tervezés

Első körben egy teljes körű felmérést készítünk célcsoportjaidra és a piacodra vonatkozóan ami alapján elkészítünk egy fél éves tervet.

Kivitelzés és mentorálás

A terv alapján elkészítjük a teljes PR és marketing stratégiát amelynek a központjában az értékesítés van.

Konzultáció a mentorral

Személyesen Rád szabva megtanítjuk, hogy mit kell tenned és megválaszoljuk a kérdéseidet, melyek felmerültek benned.

További megoldások

Szükség esetén nem csak megtanítjuk, de meg is csináljuk a kivitelezés részét annak a tervnek ami segít a profitszerzésben.

Rólunk mondták

"Mivel sok marketinges céggel találkoztam már, ezért felmerült bennem a gondolat, hogy mi lesz ha az arculatom és a stílusom átalakul, valaki más stílusára. De ez egyáltalán nem így volt. Minden részletet átvettünk, A-Z-ig mindent átnéztünk és egyeztettünk. Sokkal többet kaptam, mint amire számítottam. Nagyon hálás vagyok. És izgatottan várom a továbbiakat! Mindenkinek szívből ajánlom az Ügyfélmágnest."
Pataki Nóra
tokeletesrandi.hu