Teljes körű piackutatási felmérések

Online marketinget ábrázoló grafikon nagyítóval

Ha tudod mi van a vásárlóid fejében akkor képes leszel úgy segíteni és azt nyújtani, amire valóban szükségük van. Képzeld el milyen lenne tudni a jövőt, hogy pontosan mikor vagy miért fognak vásárolni a leendő ügyfeleid.

Sokaknak jelent az problémát, hogy nincs részletes felmérési eredményeik és így rengeteg pénzt veszítenek a félre pozicionált marketing és értékesítési eszközökkel. Vannak akik nem tudják, hogy a konkurenciájuk hogyan hirdet.

Nem elég az, hogy rendelkezzünk egy felméréssel azt tudni is kell kiértékelni és levonni a legfontosabb trendeket. Csapatunk több mint 20 országban készített már felméréseket és alakított ki azok alapján sikeres stratégiákat.

Több mint 26 féle részletes felmérést tudunk készíteni az alapszintű kulcsszókutatástól a konkurenciakutatásig.

Ha tudod mi van a vásárlóid fejében akkor rengeteg pénzt spórolsz meg és a legmegfelelőbb realitáson leszel képes kommunikálni az ügyfeleidnek, továbbá meg fogod tudni, hogy a versenytársaid milyen technikákat használnak.

A tervezéstől a tesztelésig

Tervezés

Felmérjük, hogy pontosan mit szeretnénk megtudni a piacodról, célcsoportjaidról vagy a konkurenciáról és, hogy milyen adatokat szeretnél megtudni.

Fejlesztés

A tervezés fázisában megbeszélt adatok alapján elkészítjük a felméréseidet és leteszteljük annak érthetőségét és eredményességének a hatásfokát.

Kivitelezés

Az elkészült és letesztelt felmérést publikáljuk az online platformokon és elvégezzük a felmérési válaszok begyűjtését a meghatározott célcsoportoktól.

Eredmények

Összesítjük, tabuláljuk és kilistázzuk az eredményeket. Ezek alapján javaslatokat teszünk a platformokon lévő változtatásokra és igény esetén el is végezzük őket.

Rólunk mondták

Mára eljutottam arra a pontra, hogy sírok. Egyszerűen annyi bejövő érdeklődőm van, hogy nem érem utol magam. Eszembe jutott, még az is, hogy szüneteltetem a hirdetést, hogy be tudjak fejezni lépéseket. De azt látom, hogy egész életemben erre vártam, hogy annyi munkám legyen, amivel nincs semmire időm, és nagyon jól megéljek belőle. És ez most itt van. És sírok. Soha ilyen jó döntésen nem vitt végig senki még a életemben, mint az, hogy VELETEK dolgozzak. Köszönöm. 🥰🥰🥰"
Kovács Zoltánné Julianna
mindenamihitel.hu