Ügyfélszerző szolgáltatásaink

iránytűként mutatunk utat az online marketingben
5/5

Martketing stratégia kialakítása

Minden vállalkozás szeretne kitűnni a marketing zajból és árverseny-harc helyett a minőségre koncentrálni.

A legtöbb cégvezető, tulajdonos, vagy marketinges, nem rendelkezik konkrét, pontos lépés sorozattal és stratégiával, ami alapján működteti a vállalat, PR és Marketing rendszereit. Ezek csak akkor működnek, ha összhangban vannak és egy irányba mutatnak.

A legtöbb stratégiai tervezés azonban sallangokból és nagyratörő szavakból áll, nem ügyelve a konkrétumokra és a vállalat speciális igényeire, éppen ezért mi nem moduláris alapon készítjük a stratégiákat, hanem egy részletes és átfogó cégre szabott felmérés alapján.

A PR és Marketingstratégia tervezési szolgáltatásunk egy csaknem mindenre kiterjedő teljesen a cégre szabott, felmérésekkel alátámasztott rendszer. A stratégia kivitelezésének eredményeként az 1. hónapban általánosan 15%-kal, 3. hónapban 25%-kal, 6. hónapban minimum 60-70%-kal növelhető az eredményesség, és a cégvezető szétszóródás helyett a jövőre, illetve a minőségre koncentrálhat.

6 hónapos mentorprogram

6 hónapos program alatt egy teljes személyreszabott ügyfélszerző gépezetet és rendszert építünk ki Neked, melyet a program végére Te is képes leszel működtetni, méghozzá magabiztosan, önállóan.

Sokaknak az a problémájuk, hogy nincs elegendő idejük arra, hogy még a PR-t és marketinget is a nyakukba vegyék, illetve nincs meg a kellő tudásuk, ahhoz, hogy ezt hogyan is kéne csinálni.

Vannak akik tanítják, de nem csinálják és vannak olyanok akik csinálják, de nem adják ki a profi ügyfélszerző technológiájukat. Mi a mentoráltjainknak megcsináljuk, működtetjük aztán meg is tanítjuk őket a használatra.

A mentorprogram kiterjed a startégia elkészítésére és működtetésére. A weboldal elkészítésére és karbantartására. A Social Media platformok kialakítására és üzembentartására, illetve egy egységes, egyedi arculat megalkotására.

A program közben napi szinten tartjuk a kapcsolatot és minden felmerülő problémát elhárítunk.

PR és marketing célú egyedi film készítés

A mai társadalom a videókból táplálkozik. Egy professzionálisan legyártott videóval nagyon jó PR-t és marketinget tudnak szerezni a nagy multi cégek, nem véletlen költenek rá milliókat.

Nagy gondot jelent sokaknak, hogy nem értenek ahhoz, miként kell leforgatni a PR filmet eszköz és tudás hiányában. Továbbá a forgatáshoz szükséges eszközök nagy szakmai tudást igényelnek és rendkívül drága megvásárolni őket.

A PR filmeket mindig egy előzetes felmérés alapján írjuk meg, így a film azt fogja kommunikálni ami a legreálisabb a célközönséged számára, így ügyfeleket és vásárlást fog eredményezni.

Megcsináljuk a forgatókönyvet. Helyszíneket biztosítunk ha szükséges. Leforgatjuk az anyagot és összevágjuk Neked az ügyfélszerző filmedet.

Egy professzionális PR vagy marketing film rengeteg emberhez el tud jutni és nagy bizalmat tud építeni irántad .

Teljes körű META hirdetéskezelés

Az emberek 80%-a kattint át a Facebookról egy weboldalra amikor vásárol. Ez azt jelenti, hogy a vásárlóid 80%-át Facebook hirdetésekből meg tudod oldani.

A Facebook hirdetések beállításai azonban lehetnek nagyon bonyolultak, sokrétűek melyek között nehéz kiigazodni.

Sokan rengeteg pénzt elköltöttek már Facebook hirdetésekre nagyon kevés eredménnyel. Szakmai csapatunk folyamatosan teszteli és optimalizálja egyedileg a vállalkozás hirdetéseit, hogy azok minimális ráfordítással hozzanak nagy mennyiségű eredményeket. Több éves tapasztalatunk és szakmai tudásunk garantálja a sikeres kampányokat.

Nem csak hirdetéseket hanem tudatosan felépített egyedileg kialakított értékesítési folyamatrendszert készítünk.

Csapatunk olyan Facebook hirdetési és értékesítési rendszert alakít ki mellyel valódi eredményeket érünk el ügyfeleinknek. Nem csak jelen lesznek a Facebook-on, hanem tényleges értékesítés fog történni online.

Mit posztolj másolata (7)
5/5

Google Hirdetéskezelés

Miért Kulcsfontosságúak a Google Hirdetések?

Sokak számára a Google a digitális világ kapuja. Egy jól megtervezett Google hirdetéskampány növelheti vállalkozásod láthatóságát, elérheti a célközönséget, és jelentősen növelheti az eladásokat. Ha szeretnéd, hogy vállalkozásod a digitális térben is sikeres legyen, a Google hirdetések elengedhetetlen eszközök.

Kinek Ajánljuk?

  • Kis- és középvállalkozásoknak, akik szeretnének nagyobb piaci részesedést szerezni.
  • Új vállalkozásoknak, akik a piacra lépésüket kívánják támogatni.
  • Online boltoknak, akik növelni szeretnék értékesítéseiket.
  • Márkaépítés alatt álló vállalkozásoknak, akik a brand tudatosságukat kívánják fejleszteni.

Ügyfélszerző weboldal készítése

Ahhoz, hogy komolyan vegyenek kell lennie egy professzionális weboldaladnak, ami elad.

2021-ben online értékesítés hiányában rengeteg pénzt veszíthetsz, mert az emberek többsége az online térben van.

Sokaknak van weboldaluk, de nem hoz nekik ügyfeleket. Az ügyfélmágnes csapata sok éves tapasztalattal maga mögött tudja mitől lesz egy weboldal ügyfeleket hozó és vásárlást eredményező. Több mint 20 országban csináltunk felméréseket teszteltük le a technológiánkat.

Ha nincs weboldalad megcsináljuk. Ha van weboldalad, de nem hoz Neked ügyfeleket csak “áll a polcon mint egy dísz” akkor ügyfélszerzővé alakítjuk.

Olyan weboldalt vagy webshop lesz a birtokodban, ami reális a célcsoportodnak és kellő mértékben profi ahhoz, hogy értékesítő nélkül is eladjon.

Ügyfélszerző webshop készítés

Nincs is annál szebb amikor megérkeznek az első megrendelések az online webshopunkból. Amikor látjuk, hogy személyes értékesítés nélkül az emberek nekünk adtak bizalmat és vásároltak online.

Vannak akik már rendelkeznek egy webshoppal, de nem hoz nekik elegendő bevételt vagy egyszerűen nincs aki megfelelően karbantartsa. És vannak olyanok akik viszont most vágnak bele, de nem akarnak sok száz ezer forintot költeni, bonyolultabbnál bonyolultabb webshop motorok bérlésére.

Több mint 20 országban csináltunk felméréseket az emberek vásárlási szokásaikról. Fejlesztői csapatunk megbírózik bármilyen webshop kialakítási problémával.

Kialakítjuk az elejétől a végéig az összes integrációval együtt a jogi megfelelésen át a kész termékpalettáig a webshopodat. Neked pedig már csak élvezned kell, hogy jönnek a megrendelések. A webshop napjaink korának új lehetőségeit hordozza magával amit, ha most kihasználsz akkor sok pénzt szakíthatsz a tortából.

Teljes körű piackutatási felmérések

Ha tudod mi van a vásárlóid fejében akkor képes leszel úgy segíteni és azt nyújtani, amire valóban szükségük van. Képzeld el milyen lenne tudni a jövőt, hogy pontosan mikor vagy miért fognak vásárolni a leendő ügyfeleid.

Sokaknak jelent az problémát, hogy nincs részletes felmérési eredményeik és így rengeteg pénzt veszítenek a félre pozicionált marketing és értékesítési eszközökkel. Vannak akik nem tudják, hogy a konkurenciájuk hogyan hirdet.

Nem elég az, hogy rendelkezzünk egy felméréssel azt tudni is kell kiértékelni és levonni a legfontosabb trendeket. Csapatunk több mint 20 országban készített már felméréseket és alakított ki azok alapján sikeres stratégiákat.

Több mint 26 féle részletes felmérést tudunk készíteni az alapszintű kulcsszókutatástól a konkurenciakutatásig.

Ha tudod mi van a vásárlóid fejében akkor rengeteg pénzt spórolsz meg és a legmegfelelőbb realitáson leszel képes kommunikálni az ügyfeleidnek, továbbá meg fogod tudni, hogy a versenytársaid milyen technikákat használnak.

Ügyfélmágnes Social Media turbó

2020-as átfogó felmérés alapján 88.8%-a az embereknek a Facebook-ról kattint át egy hirdetésre. Ez egy brutál szám.

A legtöbb vállalkozásnak van facebook-ja, instája, de nem keres vele elég pénzt.

Sok vállalkozó felismerte, hogy hirdetnie kell Facebookon is mégsem hozta meg a várva várt eredményt. Egyik ügyfelünk csak az Ügyfélmágnes csapata által felügyelt Facebook kampányokból keres közel 1 millió forintot tisztán.

Elkészítjük és felépítjük a Social Media platformjaidat. Minimális ráfordítással ügyfelek fognak jönni hozzád vásárolni a Facebook-ról és az Instagramról.

Ez a XXI. század ügyfélszező szuperszónikus fegyvere. Nemcsak egyszer elkészítjük Neked, hanem átvállaljuk a tartalomgyártást és az összes hirdetési beállítást is. Neked már csak a beáramló ügyfelek kezelésével kell foglalkoznod.

Drón felvételek készítése

Gondolkoztál már el azon, hogy mennyi lehetőség van a távlati nézőpontokból? Teljesen új távlatokba helyezte a drónozás lehetősége a az események videózását és fotózását.

Vannak olyan helyzetek vagy témák amihez a legoptimálisabb és legelegánsabb megoldás a drón felvétel.

A legtöbb vállalkozásnak azonban szükségtelen befektetnie sok száz ezret vagy milliót dróneszközökbe.

Manapság már rengeteg szabályozás van a drónozás tekintetében és rengeteg jogszabálynak kell megfelelni. Csapatunk az összes jogi kötelezettségnek megfelel a drónozás és drónfelvétel készítés tekintetében és felkészült az összes téma vagy helyszín bedrónozására.

Kérd egyedi ajánlatunkat kültéri vagy beltéri drónozásra és tűnj ki a konkurenciádtól ezzel is. Rendkívüli módon meg tudja növelni a vásárlóid bizalmát irántad és vállalkozásod iránt.

Üzleti fotózás és utómunkálatok​

Az első benyomás az egyik legfontosabb dolog az üzleti életben és egyáltalán nem elhanyagolandó dolog.

A legtöbb vállalkozás nem rendelkezik professzionális fényképészeti technikai eszközökkel és professzionális szaktudással.

Ma már nagyon sok fotózási szolgáltatást lehet igénybe venni, azonban sokan nem tesznek le az asztalra minőséget vagy nem a megfelelő eredményt érik el amire szükség lenne. Csapatunk profi szakemberekkel és eszközökkel rendelkezik.

Portéfotózás, termékfotózás, helyszín fotózás, üzletifotózás bármelyikét válaszhatod, készen állunk a szolgáltatásra az év bármelyik szakában.

Tűnj ki ezzel is versenytársaid közül és rendelkezz professzionális médiatartalmakkal.