Ügyfélmágnes stratégia

​​Ha eleged van abból, hogy a marketinged nem hozza a várt eredményeket, és az ügyfelek nem találnak rád, de szeretnél végre olyan megoldást, amivel felzárkózhatsz és kitűnhetsz a tömegből, akkor állj mellénk, és segítünk neked!

Úgy érzed, hogy nincs elég bevételed?

Ha eleged van abból, hogy a marketinged nem hozza a várt eredményeket, és folyamatosan elveszíted a potenciális ügyfeleidet. 

Ha már nem tudod, hogy hogyan tovább, és úgy érzed, mintha minden erőfeszítésed hiábavaló lenne.

Az online világban elveszve érzed magad, és nincs meg a megfelelő útmutatásod a sikerhez.

A helyzet az, hogy a legtöbb vállalkozó nem tudja, hogyan érje el a kívánt eredményeket az online térben. De ne aggódj, segítségünkkel megtanulhatod, hogyan növeld az online jelenlétedet, és növeld az üzletedet.Több mint egy évtizedes tapasztalattal rendelkezünk az online marketing területén. Célunk, hogy a lehető legkevesebb időráfordítással, de maximális hatékonysággal építsük ki és tanítsuk meg neked a működő marketing stratégiákat.

Nem kell már napi 24 órát marketingre és értékesítésre fordítanod, mert egy olyan stratégiát alkottunk meg, amely automatikusan vonzza az ügyfeleket hozzád.

Most van időd arra, hogy a stratégia működtetésére és finomhangolására koncentrálj, hogy még hatékonyabban érj el eredményeket. Az életed sokkal szabadabb és könnyedebb lett. Este szabadidőd marad, amit a családoddal, a barátaiddal vagy akár pihenéssel tölthetsz. Ráadásul, az üzleted olyan jól működik, hogy stabil bevételt generál, és a bankszámládon egyre több pénz gyűlik.

Ha te is szeretnéd ezt az életstílust, és megszabadulnál a folyamatos stressztől és erőfeszítésektől, akkor az Ügyfélmágnes stratégia a legjobb választás számodra. Ne hagyd, hogy az életed ugyanúgy folytatódjon, mint most. Vedd igénybe a Marketing stratégia alkotás szolgáltatásunkat  és változtasd meg az életedet!

Az automatizált Ügyfélmágnes = Több Idő és Nyugalom a Vállalkozásodban és az éleben

 • Személyreszabott Terv, Csak Neked

  • Nem kell többé általános, klisé marketingstratégiákat alkalmaznod. Egy olyan tervet kapsz, ami pont a te üzletedre és céljaidra van szabva, ami által gyorsabb eredményeket érhetsz el.

 • Folyamatos Ügyfélszerzés, Nulla Stressz

  • Az automatizált rendszerünkkel az ügyfelek maguktól érkeznek hozzád. Így nem kell állandóan azon aggódnod, honnan jön a következő ügyfél. Több időd marad arra, amit igazán szeretsz csinálni.

 • Kellemes, Nyomás Nélküli Kapcsolatok

  • A filozófiánk alapján az ügyfeleink barátoknak érzik magukat, nem csak egy tranzakció részeseinek. Ez azt jelenti, hogy hosszútávú, kölcsönösen előnyös kapcsolatokat építhetsz, és az ügyfeleid szívesen térnek vissza és ajánlanak másoknak is.

Számunkra fontos, hogy könnyedén, személyre szabottan és kellemes légkörben érd el vállalkozásod sikerét.

végre beindult az értékesítés

“Én marketingből diplomáztam, de megmondom őszintén nem tudtam hogyan kezdjek hozzá a családi vállalkozásom marketingjéhez. Egy olyan átfogó és alkalmazható tervet kaptam, ami egy szakdolgozattal is felért. Annyira örülök, egy végre megvan a programunk. 2 hét sem telt el és beindultak az eladások, amik hónapokig el voltak akadva.” 

Sándor Melinda – Sándor Autó
Skoda Márkakereskedés

végre egy megvalósítható terv

„Meglepett mennyire átfogó lett a terv, amit kaptam. Egy 35 oldalas PDF-t kaptam, amiben megtaláltam a célközönségeimet, és azt, hogyan és hol érem el őket. Képet kaptam arról, hogy mik az összefüggések és így végre tudom alkalmazni. Azt látom, hogy sok dolgom van, de ez a terv átlátható végre és meg is tudom valósítani.”

Petránszki István

egy stratégia, ami végre ügyfeleket hoz

Felpörgetjük a vállalkozásodat! Több vevőt, több profitot és több szabadságot kapsz.

 1. Nagyobb üzleti látókör: A program révén átláthatod mi van a vásárlóid fejében és megismerheted a konkurencia helyzetét. Ez segít előrelátóan és hatékonyan döntéseket hozni az üzletedben.
 1. Személyre szabott stratégia: Egyedi értékesítési tölcsért építünk fel, amely pontosan a te vállalkozásodhoz és piaci igényeidhez igazodik. Így minden tevékenységed hatékonyabb lesz.
 1. Tartalomstratégia: Mindig tudd, hogy mit és mikor kell megosztanod a célcsoportoddal. Személyreszóló tartalomötleteket kapsz, amelyek segítenek folyamatosan kapcsolatban maradni az ügyfeleiddel.
 1. Weboldal optimalizálás: A program részeként megmutatjuk, hogyan építsd fel weboldaladat, hogy az a legjobban szolgálja a céged érdekeit és a vásárlóid igényeit.
 1. Hatékony hirdetések: Pontosan megtudhatod, hol, mikor és hogyan kell hirdetéseidet elhelyezni, hogy a lehető legnagyobb hatást érd el velük.

Ha szeretnél végre egy jövedelmező céget akkor az Ügyfélmágnes stratégia az, amire szükséged van. Lépj velünk kapcsolatba most, és váltsd valóra a vállalkozásod álmaidat!

instant marketing stratégia

Most indultál a vállalkozásoddal, de azt sem tudod hogyan kezd hozzá a marketingedhez? Esetleg azt érzed, hogy egész jól indultál el, viszont kellene egy külső nézőpont?

Az Instant Marketing Stratégia segítséget nyújt abban, hogy végre megtaláld a vállalkozásodban rejlő lehetőségeket. 

Ha ezek közül már bármelyikkel is találkoztál:

 • Nem vagy elégedett a jelenlegi értékesítési eredményeiddel.
 • Nem tudod, hogyan érd el hatékonyabban az ügyfeleket.
 • Szeretnél konkrét iránymutatást arra, hogy mit kellene tenned másképp a marketingedben.
 • Totál elveszettnek érzed magad az online világban.

A végén egy olyan tervet fogsz kapni, amit könnyedén meg tudsz valósítani, és ha mégis támogatásra szorulnál, mi ott leszünk.

Ára: 85.000Ft

Mit kapsz a stratégia kidolgozásban?

A közös munkánk során részletesen feltérképezzük a vállalkozásod jelenlegi helyzetét és egyedi értékesítési tölcsért építünk számodra. Megmutatjuk, mit kell korrigálnod a weboldaladon, hirdetéseiden és social media megjelenéseiden. Pontos instrukciókat kapsz arra, hogy mit, mikor, hol és hogyan hirdess. A személyreszóló tartalomötletekkel látunk el, amik segítségével hatékonyabban kommunikálhatsz az ügyfeleiddel.

+Bónuszként hozzáadunk egy Marketing szótárt, és az „Így beszélj az ügyfeleid nyelvén” e-könyvet.

Ez fog történni amikor elkezdjük a közös munkát:

Amikor úgy döntesz, hogy belevágsz, először is üdvözlünk és örömmel látunk a csapatban! Miután elvégeztük a papírmunkát hivatalosan is belevágunk a közös munkába. Ezt követően időpontot egyeztetünk, hogy megkezdjük a folyamatot. Rád vár egy kérdéssor kitöltése, majd következik egy személyes interjú, ahol mélyebben megismerkedünk, és együtt belenézünk az oldalaidba és hirdetéseidbe. Ezt követően 1 hét alatt összeállítjuk az audit dokumentációját, és elküldjük neked. Végül még egy alkalommal átbeszéljük az eredményeket, és megválaszoljuk az esetleges kérdéseidet. 

Marketing stratégia

Ha egy gyors, azonnali megoldásra van szükséged, akkor ez való neked!

(kiszolgálás jelentkezési sorrendben)

5
SZABAD HELYEK SZÁMA

Személyreszóló szolgáltatások

Réder Robertina - védőnő

Danny Blue - Mentalista

Kovács Zoltánné Julianna - Hitelszakértő

Pataki Nóra - Tökéletes Randi

Grünwald Zsolt - TravelGOO!

Kis Balázs Attila - Jobbfólia

Jelentkezés

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Kérlek add meg a számlázási címed, és adj egy általános áttekintést a cégedről és annak tevékenységéről.

Kérdésed van?
Keress minket telefonon: +36704322417 vagy emailben: anna@ugyfelmagnes.hu