Marketing mentorálas

Legyen a Te online marketinged is végre valóban működőképes!

Sok vállalkozónak nincs ideje hetente napokat online marketinggel foglalkozni. Mi a vállalkozásod fejlesztésére összpontosítunk, miközben lépésről-lépésre átadjuk a szükséges tudást és eszközöket.

A Lényeg

Ha a célod egy olyan vállalkozás felépítése, amely hosszú távon is megállja a helyét a piacon, és hozzáad valami pluszt a világhoz, akkor itt a helyed. A mentorprogramunk célja, hogy egyedi, hatékony online marketing stratégiát hozzunk létre, amely tükrözi vállalkozásod egyediségét.

És ha már az egyediségnél tartunk…
Neked nem sablonmegoldásokra van szükséged a vállalkozásod fejlődéséhez, hanem olyan egyedi stratégiára és tudásra, amely pontosan a Te vállalkozásodhoz passzol, éppen ezért mi egyénileg fogunk veled foglalkozni!

maximális hatékonyság

Több mint egy évtizedes tapasztalattal rendelkezünk az online marketing területén. Célunk, hogy a lehető legkevesebb időráfordítással, de maximális hatékonysággal építsük ki és tanítsuk meg neked a működő marketing stratégiákat.

Előkészítés és Alaposság

A tanácsadásunk magában foglalja az előkészítő, „láthatatlan” munkát is, ahol a szakértőink mélyrehatóan elemezik vállalkozásod online marketing lehetőségeit, és személyre szabott tanácsokat készítenek el.

Sőt, ami azt illeti, ha legalább 2 hónapot együtt dolgozunk egy teljes marketingstratégiát kapsz ajándékba.

Az online marketing tanácsadásunk során nem csak elméleti tudást adunk át, hanem gyakorlati, lépésről-lépésre haladó útmutatót is biztosítunk, hogy önállóan, magabiztosan kezeld a vállalkozásod online marketing tevékenységeit.

A mentorprogram kiterjed a marketing startégia elkészítésére és működtetésére. A weboldal elkészítésére és karbantartására. A Social Media platformok kialakítására és napi kreálására, a hirdetéskezelésre illetve egy egységes, egyedi arculat és brand megalkotására.

A program közben heti szinten tartjuk a kapcsolatot és minden felmerülő problémát elhárítunk. Az eredményeket pedig folyamatosan mérjük.

Az online marketing tanácsadási mentor program alatt egy teljes személyreszabott ügyfélszerző gépezetet és rendszert építünk ki Neked, melyet a program végére Te is képes leszel működtetni, méghozzá magabiztosan, önállóan.

Kompetensek és segítőkészek

„Már az elején megnyugtató érzésem volt, hogy kompetens emberekkel dolgozunk. Az Ügyfélmágnesnél azt éreztem, hogy tényleg történt egy piackutatásunk. Javultak a statisztikáink és elkezdtük stabilizálni azokat a dolgokat, hogy az ügyfeleink nem eszméletlen drágán jöjjenek, hanem satbilizálódtunk és megtaláltuk azt az irányt, ahogy az ügyfeleink felé kommunikálni kell. A két személy akivel kommunikálni olyan személyek akik kompetensek, állandóan segítő szándékkal vannak. Azt érezzük, hogy őszintén akarják és tesznek azért, hogy jó irányba menjenek a dolgok.”​

Kis Balázs Attila – JOBBFÓLIA

Az online marketing tanácsadás ami a stratégia kialakításától
a működő marketing automatizmusokig tart:

Felmérés és tervezés

Első körben egy teljes körű felmérést készítünk célcsoportjaidra és a piacodra vonatkozóan ami alapján elkészítünk egy fél éves stratégiai tervet.

Kivitelzés és mentorálás

A marketing stratégia alapján elkészítjük vagy átalakítjuk az online platformjaidat és e közben heti szinten megtanítjuk a működésüket és használatukat.

Tesztelés és tökéletesítés

Folyamatosan teszteljük és monitorozzuk az eredményeket, illetve ezek alapján tökéletesítjük a platformjaidat és az értékesítési vonaladat.

További megoldások

A fél éves marketing tanácsadás végére garantáljuk, hogy elérjük az első fázisban kitűzött célokat és további marketing stratégiát dolgozunk ki Neked.

A tanácsadás legfontosabb elemei:

Ahhoz, hogy kézzelfogható és számokban is mérhető eredményeket tudjunk produkálni az online marketing tanácsadás során, ahhoz nagyon pontosan meg kell ismernünk a piacát az Ügyfelünknek. Éppen ezért minden esetben egy felméréssel kezdünk. Egy igazi, átfogó marketing felméréssel.

Online marketing tanácsadás 3. lépése: Online platformok átalakítása vevőszerzővé

Az online marketing tanácsadás következő lépése a már létező platformok átalakítása. Avagy új felületek létrehozása és beállítása. Nem mindegy, hogy melyik Social Media platformon, hogyan kommunikálunk, illetve hogyan szólítjuk meg a célközönségeinket.

Online marketing tanácsadás 5. lépése: Remarketing és ügyféltáborok kialakítása

Mit sem ér a marketing, ha az első megkeresés után nem tudunk a potenciális ügyfeleinkkel újra kommunikációba lépni. Ebben a modulban ezt vezetjük be és tökéletesítjük. Ez azt jelenti, hogy  akik már vásároltak azokat újra vásárlásra ösztönözzük, akik pedig még nem, de már érdeklődtek újra felkeressük és elérjük, hogy vásároljanak.

Online marketing tanácsadás 2. lépése: Marketing stratégia felépítése

Ott áll vagy bukik a dolog az online marketingben, hogy van-e az adott vállalkozásnak igazi, kidolgozott online marketing stratégiája, ami a vállalkozásra van szabva. Ez egy nagyon tudatosan megtervezett, részletekbe menően kidolgozott online marketing rendszer, ami egy lépésről-lépésre történő cselekvési terv.

Online marketing tanácsadás 4. lépése: Ügyfélszerző automatizmusok és arculat kiépítése

Kidolgozott arculat nélkül, mit sem ér a marketing, éppen ezért ez a következő lépés a tanácsadás keretein belül. A marketing automatizmusokat pedig szoftverekkel és modern eszközökkel beállítjuk. Elérjük a célcsoportokat és elérjük, hogy érkezzenek a vevők és áramoljon a bevétel!

Online marketing tanácsadás 6. lépése: A teljes folyamat betanítása

A teljes gépezetre és annak kezelésére betanítjuk a cég vezetőjét vagy marketingesét. Természetesen a 6 hónap alatt az összes modulban aktívan részt vesznek, de a végén garantáljuk azt, hogy egyedül is képes legyél működtetni az ügyfélszerző rendszert. Egy működőképes, már bizonyított, eredményorientált ügyfélszerző gépezetet fogsz tudni kezelni.

A teljes program 3-6 hónapot vesz igénybehaladási sebességtől függően.

  • Havi 4 alkalommal találkozunk
  • Online meetingek, ahol együtt dolgozunk, írjuk meg a tartalmaidat, vagy éppen állítjuk be a hirdetéseket.
  • Kérdezhetsz bármiről. Ha nem tudjuk azonnal megválaszolni a kérdésedet, akkor is következő alkalommal garantáltan egy teljes megoldást fogsz kapni tőlünk.

A tapasztalataink az egyéni vállalkozástól a multikig terjed, tehát bárhol is vagy, biztosan tudunk neked segíteni!

A Mentorálás havidíja: 95.000Ft

Akciós ára január 31-ig: 47.500Ft az első 5 jelentkezőnek

5
Elérhető helyek

Jelentkezés

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
A következő szolgáltatásra jelentkezem:
Kérlek add meg a számlázási címed, és adj egy általános áttekintést a cégedről és annak tevékenységéről.