Online marketing tanácsadás

iránytűként mutatunk utat az online marketingben
Koós Máté z Ügyfélmágnes alapítója

6 hónapos online marketing tanácsadás, hogy rengeteg ügyfeled legyen

Az online marketing tanácsadási mentor program alatt egy teljes személyreszabott ügyfélszerző gépezetet és rendszert építünk ki Neked, melyet a program végére Te is képes leszel működtetni, méghozzá magabiztosan, önállóan. Lépésről-lépésre végigvezetünk és többé nem lesz problémád a marketinggel.

Sokaknak az a problémájuk, hogy nincs elegendő idejük arra, hogy még a PR-t és online marketinget is a nyakukba vegyék, illetve nincs meg a kellő tudásuk, ahhoz, hogy ezt hogyan is kéne csinálni.

Vannak akik tanítják, de nem csinálják és vannak olyanok akik csinálják, de nem adják ki a profi ügyfélszerző technológiájukat. Mi a mentoráltjainknak megcsináljuk, működtetjük aztán meg is tanítjuk őket a használatra. A marketing tanácsadás minden egyes pontja személyre szabott!

A mentorprogram kiterjed a marketing startégia elkészítésére és működtetésére. A weboldal elkészítésére és karbantartására. A Social Media platformok kialakítására és üzembentartására, illetve egy egységes, egyedi arculat és brand megalkotására.

A program közben napi szinten tartjuk a kapcsolatot és minden felmerülő problémát elhárítunk. Az eredményeket pedig folyamatosan mérjük.

Lentebb pontosan bemutatjuk a 6 hónapos online marketing tanácsadás összes részletét és modulját. Mivel minden egyes ügyfelünkkel személyes törődéssel foglalkozunk és lépésről-lépésre tanítjuk meg a marketing rendszerek kiépítését, így nagyon fontos, hogy ügyfeleink is teljes odaadással legyenek a saját vállalkozásuk iránt.

Olvasd el lentebb a 6 lépést vagy kérj egyedi ajánlatot a lentebbi gomb megnyomásával.

Az online marketing tanácsadás ami a stratégia kialakításától
a működő marketing automatizmusokig tart:

Felmérés és tervezés

Első körben egy teljes körű felmérést készítünk célcsoportjaidra és a piacodra vonatkozóan ami alapján elkészítünk egy fél éves stratégiai tervet.

Kivitelzés és mentorálás

A marketing stratégia alapján elkészítjük vagy átalakítjuk az online platformjaidat és e közben heti szinten megtanítjuk a működésüket és használatukat.

Tesztelés és tökéletesítés

Folyamatosan teszteljük és monitorozzuk az eredményeket, illetve ezek alapján tökéletesítjük a platformjaidat és az értékesítési vonaladat.

További megoldások

A fél éves marketing tanácsadás végére garantáljuk, hogy elérjük az első fázisban kitűzött célokat és további marketing stratégiát dolgozunk ki Neked.

Rólunk mondták és az online marketing tanácsadásunkról

"Már az elején megnyugtató érzésem volt, hogy kompetens emberekkel dolgozunk. Az Ügyfélmágnesnél azt éreztem, hogy tényleg történt egy piackutatásunk. Javultak a statisztikáink és elkezdtük stabilizálni azokat a dolgokat, hogy az ügyfeleink nem eszméletlen drágán jöjjenek, hanem satbilizálódtunk és megtaláltuk azt az irányt, ahogy az ügyfeleink felé kommunikálni kell. A két személy akivel kommunikálni olyan személyek akik kompetensek, állandóan segítő szándékkal vannak. Azt érezzük, hogy őszintén akarják és tesznek azért, hogy jó irányba menjenek a dolgok."
Kis-Balázs Attla
jobbfólia.hu

A tanácsadás legfontosabb elemei:

Ahhoz, hogy kézzelfogható és számokban is mérhető eredményeket tudjunk produkálni az online marketing tanácsadás során, ahhoz nagyon pontosan meg kell ismernünk a piacát az Ügyfelünknek. Éppen ezért minden esetben egy felméréssel kezdünk. Egy igazi, átfogó marketing felméréssel.

Online marketing tanácsadás 2. lépése: Marketing stratégia felépítése

Ott áll vagy bukik a dolog az online marketingben, hogy van-e az adott vállalkozásnak igazi, kidolgozott online marketing stratégiája, ami a vállalkozásra van szabva. Ez egy nagyon tudatosan megtervezett, részletekbe menően kidolgozott online marketing rendszer, ami egy lépésről-lépésre történő cselekvési terv.

Online marketing tanácsadás 3. lépése: Online platformok átalakítása vevőszerzővé

Az online marketing tanácsadás következő lépése a már létező platformok átalakítása. Avagy új felületek létrehozása és beállítása. Nem mindegy, hogy melyik Social Media platformon, hogyan kommunikálunk, illetve hogyan szólítjuk meg a célközönségeinket.

Online marketing tanácsadás 4. lépése: Ügyfélszerző automatizmusok és arculat kiépítése

Kidolgozott arculat nélkül, mit sem ér a marketing, éppen ezért ez a következő lépés a tanácsadás keretein belül. A marketing automatizmusokat pedig szoftverekkel és modern eszközökkel beállítjuk. Elérjük a célcsoportokat és elérjük, hogy érkezzenek a vevők és áramoljon a bevétel!

Online marketing tanácsadás 5. lépése: Remarketing és ügyféltáborok kialakítása

Mit sem ér a marketing, ha az első megkeresés után nem tudunk a potenciális ügyfeleinkkel újra kommunikációba lépni. Ebben a modulban ezt vezetjük be és tökéletesítjük. Ez azt jelenti, hogy  akik már vásároltak azokat újra vásárlásra ösztönözzük, akik pedig még nem, de már érdeklődtek újra felkeressük és elérjük, hogy vásároljanak.

Online marketing tanácsadás 6. lépése: A teljes folyamat betanítása

A teljes gépezetre és annak kezelésére betanítjuk a cég vezetőjét vagy marketingesét. Természetesen a 6 hónap alatt az összes modulban aktívan részt vesznek, de a végén garantáljuk azt, hogy egyedül is képes legyél működtetni az ügyfélszerző rendszert. Egy működőképes, már bizonyított, eredményorientált ügyfélszerző gépezetet fogsz tudni kezelni.