Nézzük meg pontosan mit is kapsz ebben a kurzusban

Tudást az alapoktól a professzionális hirdetéskezelésig

10+ év Social Media Marketing tapasztalata alapján

Garantált gyakorlati tudást
22 videós leckében

32 titkos beállítást a hatékony Facebook marketinghez

Örökös hozzáférést az online oktatófelülethez

30 napos Tartalom ötletnaptár

Egyéni személyre szabott konzultációs lehetőséget

A fenti csomag összértéke 49 900 Ft, de most 60% kedvezménnyel kérheted.

Kérd az ajánlatot és takaríts meg ma 29 940 Ft-ot!

nap
óra
perc

Profitáló Facebook hirdetések?

Szeretnéd ismerté tenni a céged és eladni a termékedet a közösségi média segítségével?

A magyar vállalkozók 68%-a szeretné cégen belül kezelni a hirdetéseit. Sokak megpróbálkoznak vele, de kevesek lesznek igazán sikeresek a hirdetéskezelésben. Rengeteg pénzt elköltöttek már Facebook hirdetésekre nagyon kevés eredménnyel.  

Koós Máté vagyok, és pontosan tudom milyen nehézségekkel találkoztál már a Facebook hirdetések kapcsán. 15 évvel ezelőtt kezdtem el online webshopot üzemeltetni, és végig mentem az összes akadályon és buktatón, amin egy vállalkozó végig mehet.  Akkoriban nem tudtam hogyan határozzam  meg a célközönségem, és azt sem, hogyan érjem el őket.

Sok órát töltöttem a gép előtt kutatással, képzéssel és tesztelgetésekkel, hogy megtudjam mitől lesz hatékony egy marketingkampány, és több millió forintot költöttem a képzésemre, mire eljutottam odáig, hogy a webshopom egy sikeres és keresett oldal legyen.

Aztán 5 éve elkezdtem másoknak is segíteni ezzel a tudással és kezeltem a hirdetéseiket. Túlzások nélkül állíthatom, hogy 100 milliókat kerestem másoknak ezzel a tudással.

A több mint 10 éves aktív tapasztalataim alapján összeállítottam egy Facebook marketing képzést, amely az alapoktól a professzionális hirdetéskezelésig oktatja a kulcsfontosságú tudást. A tananyagot egyeztettük a Facebook hivatalos partnerével is és addig finomítottunk rajta amíg már minden a helyére került.  Mindezt a gyakorlatban. 

Most 22 leckében gyűjtöttem össze Neked azokat a kulcs adatokat, amivel Te is profitálóvá teheted az online megjelenésedet. 

A tanfolyam elvégzése után képessé válhatsz teljesen egyedül felépíteni a saját Facebook stratégiádat és hatékonyan hirdetni a Facebook-on, így tényleges értékesítés fog történni online.

Október 31-ig 60%kedvezményt kap az első 50 vásárló. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget! Jelentkezz most!

Vélemények

"30éve van meg a cégem. Az elmúlt évben kénytelen voltam kezembe venni a marketinget. Volt marketing tapasztalatom korábbról, mivel vezettem rádió műsort és riporterként is dolgoztam egy magazinnál, de a Facebook hirdetések beállításainál elvesztem. A kurzus segített átláthatóvá tenni és rengeteg új inspirációt kaptam. Az első hét után 13 érdeklődőt tudtam szerezni."
G. Zsolt
"Tényleg átfogó lett a képzés. Nem tudom miért és hogyan éri meg ez a képzés Ügyfélmágnesnek, mert ezzel a gyakorlati tudással, ha elkezdem használni biztos, hogy nem lesz szükségem Facebook marketing szakértőre. "
R. Csaba
"A 2021-es év elején hirtelen a 3x-osára nőttek a hirdetési költségeim a Facebookon, és sokkal kevesebb érdeklődőm jött be. Májusban találkoztam az Ügyfélmágnes programjával és 2 hónap alatt az általuk kapott tudás alkalmazásával sikerült elérnem, hogy 300 Ft-ért kapjak egy Leadet a konkurencia 6000Ft-jához képest."
K. Attila
"Pénzügyi szakértőként dolgozom kb. 15 éve. 2020 előtt minden ügyfelem ajánlásból jött. Amikor beütött a pandémia az ajánlások kevesebbek lettek. Próbálkoztam hirdetések feladásával, de a Facebook rendszeresen letiltotta a fiókomat és kb. semmi eredményt nem értem el, de legalább ráfizettem 150.000Ftot. Mivel a bevételeim egyre csökkentek, úgy döntöttem teszek egy utolsó próbát ezzel a képzéssel. Hozzá kell tennem, hogy nem értek a Facebook-hoz, de nagyon megkönnyebbültem az első pár lecke után, mivel Máté nagyon érthetően végigvezetett az alapoktól odáig, hogy én tudjak hirdetéseket feladni. Büszke voltam magamra amikor azt láttam, hogy heti 60-70 érdeklődő keres fel az Én hirdetéseim alapján. A havi 300.000Ft-os bevételem most már 900.000Ft lett, szóval összefoglalva nagyon megérte."
K. Julianna
"Sosem voltam nagy online guru, ennek ellenére kezdtem webshopot üzemeltetni egy barátom segítségével. A legfőbb gondom a hirdetéskezeléssel az volt, hogy nem tudtam hogyan érjem el a saját célközönségemet. A kurzuson megkaptam rá a választ. Most már azt is tudom, hogyan növelhetem a bevételeimet, ha már megtaláltam a megfelelő célközönséget és a megfelelő hirdetést. "
J. Cintia

Facebook Marketing Képzés

60% kedvezmény Október 31-ig
49900
19 960 Ft
  • Maximális gyakorlat az alapoktól a haladó szintig
  • Hasznos tudás a posztolástól a professzionális hirdetéskezelésig
  • Gyakorlati példák hirdetésekre és konrét beállítások bemutatása
  • Haladó technikák a hirdetési költségek csökkentésére
  • BÓNUSZ: 1 óra személyre szabott konzultáció
AKCIÓ