Automatizmus építés

Ügyfélszerző weboldal készítés
5/5

Ügyfélszerző weboldal készítése

Ahhoz, hogy komolyan vegyenek kell lennie egy professzionális weboldaladnak, ami elad.

2021-ben online értékesítés hiányában rengeteg pénzt veszíthetsz, mert az emberek többsége az online térben van.

Sokaknak van weboldaluk, de nem hoz nekik ügyfeleket. Az ügyfélmágnes csapata sok éves tapasztalattal maga mögött tudja mitől lesz egy weboldal ügyfeleket hozó és vásárlást eredményező. Több mint 20 országban csináltunk felméréseket teszteltük le a technológiánkat.

Ha nincs weboldalad megcsináljuk. Ha van weboldalad, de nem hoz Neked ügyfeleket csak “áll a polcon mint egy dísz” akkor ügyfélszerzővé alakítjuk.

Olyan weboldalt vagy webshop lesz a birtokodban, ami reális a célcsoportodnak és kellő mértékben profi ahhoz, hogy értékesítő nélkül is eladjon.

Ügyfélszerző webshop készítés

Nincs is annál szebb amikor megérkeznek az első megrendelések az online webshopunkból. Amikor látjuk, hogy személyes értékesítés nélkül az emberek nekünk adtak bizalmat és vásároltak online.

Vannak akik már rendelkeznek egy webshoppal, de nem hoz nekik elegendő bevételt vagy egyszerűen nincs aki megfelelően karbantartsa. És vannak olyanok akik viszont most vágnak bele, de nem akarnak sok száz ezer forintot költeni, bonyolultabbnál bonyolultabb webshop motorok bérlésére.

Több mint 20 országban csináltunk felméréseket az emberek vásárlási szokásaikról. Fejlesztői csapatunk megbírózik bármilyen webshop kialakítási problémával.

Kialakítjuk az elejétől a végéig az összes integrációval együtt a jogi megfelelésen át a kész termékpalettáig a webshopodat. Neked pedig már csak élvezned kell, hogy jönnek a megrendelések. A webshop napjaink korának új lehetőségeit hordozza magával amit, ha most kihasználsz akkor sok pénzt szakíthatsz a tortából.

Teljes körű hirdetéskezelés

Az emberek 80%-a kattint át a Facebookról egy weboldalra amikor vásárol. Ez azt jelenti, hogy a vásárlóid 80%-át Facebook hirdetésekből meg tudod oldani.

A Facebook hirdetések beállításai azonban lehetnek nagyon bonyolultak, sokrétűek melyek között nehéz kiigazodni.

Sokan rengeteg pénzt elköltöttek már Facebook hirdetésekre nagyon kevés eredménnyel. Szakmai csapatunk folyamatosan teszteli és optimalizálja egyedileg a vállalkozás hirdetéseit, hogy azok minimális ráfordítással hozzanak nagy mennyiségű eredményeket. Több éves tapasztalatunk és szakmai tudásunk garantálja a sikeres kampányokat.

Nem csak hirdetéseket hanem tudatosan felépített egyedileg kialakított értékesítési folyamatrendszert készítünk.

Csapatunk olyan Facebook hirdetési és értékesítési rendszert alakít ki mellyel valódi eredményeket érünk el ügyfeleinknek. Nem csak jelen lesznek a Facebook-on, hanem tényleges értékesítés fog történni online.

Mit posztolj másolata (7)
5/5

Google Hirdetéskezelés

Miért Kulcsfontosságúak a Google Hirdetések?

Sokak számára a Google a digitális világ kapuja. Egy jól megtervezett Google hirdetéskampány növelheti vállalkozásod láthatóságát, elérheti a célközönséget, és jelentősen növelheti az eladásokat. Ha szeretnéd, hogy vállalkozásod a digitális térben is sikeres legyen, a Google hirdetések elengedhetetlen eszközök.

Kinek Ajánljuk?

  • Kis- és középvállalkozásoknak, akik szeretnének nagyobb piaci részesedést szerezni.
  • Új vállalkozásoknak, akik a piacra lépésüket kívánják támogatni.
  • Online boltoknak, akik növelni szeretnék értékesítéseiket.
  • Márkaépítés alatt álló vállalkozásoknak, akik a brand tudatosságukat kívánják fejleszteni.